Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

31/08 Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – Β.ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ –Δ.ΣΤΑΡΟΒΑΣ – ΑΛ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


Κυριακή, 31/08 20:30

Πλατεία Μητροπόλεως

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, τέσσερις εξαίρετοι και μοναδικοί στο είδος τους καλλιτέχνες, συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μουσική παράσταση-συναυλία γεμάτη από δικές τους μελωδίες, διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια διανθισμένα πάντα από αρκετή δόση ανατρεπτικού χιούμορ.

Ο «Τερμίτης» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του.

Ο Βασίλης Καζούλλης, τραγουδοποιός με πορεία μοναχική στο πολύχρωμο και πολύβουο κόσμο του ελληνικού τραγουδιού. Συνειδητά μακριά από τα εύκολα σουξέ, διακρίνεται για την άμεση βιωματική, αυτοβιογραφική του σχέση με το τραγούδι.

Ο «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, του οποίου κάθε εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια φωνές και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού! Μας προσφέρει συναυλιακές στιγμές με ροκ υπερένταση και άφθονη δόση χιούμορ…

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ένας νέος, πολυτάλαντος και ελπιδοφόρος τραγουδοποιός, «παίζει» εξίσου επιτυχημένα τόσο με το κοινό όσο και με τα μουσικά του όργανά (βιολί, κιθάρα, μαντολίνο, τρομπόνι, φυσαρμόνικα, κ.α.)

Σε παρεΐστικο κλίμα λοιπόν με καλοκαιρινή ενδυμασία και διάθεση για αυτοσχεδιασμό υπόσχονται να γεμίσουν τις βραδιές μας με μουσικούς ήχους και να … “διαταράξουν” την μουσική μας ησυχία